Mit ettél ma?
Figyelt kérdés
A kérdés adott :)2012. aug. 11. 21:02
11/23 anonim válasza:
Fekete kenyér???Ilyenről még nem is hallottam Oo
Milyen íze van? Hol lehet kapni?
12/23 anonim válasza:
délután fél 5kor ettem először majd éhenhaltam..:D
aztán végre hazaértem ettem fél pogit,közbe összedobtam a tegnap előkészített halat,meggrilleztem meg csináltam hozzá rizibizit,meg zöldfűszeres öntetet:) Aztán 7 körül vacsiztam olivás masnit felvágottal:)
13/23 anonim válasza:
Reggeli: elmaradt, későn keltem
Ebéd: fokhagymás dínsztelthús főttkrumplival, rizzsel
Vacsora: 2 kis szelet pizza
14/23 anonim válasza:
müzlit,vajas kenyeret, vajas sajtos kenyeret, májkrémes kenyeret, és mindjárt egy szelet tortát ha ideér :) meg egy fürt szőlőt
15/23 anonim válasza:
meg két lekváros palacsintát :)
16/23 anonim válasza:
reggeli zsíros piritóskenyér lilahagymával
ebéd borsóleves mákosguba vaniliasodóval
vacsi egy marék szilva...
17/23 anonim válasza:
Kétszer ettem sertéspörköltet rizzsel, friss paradicsommal; tepertős pogácsát májkrémmel és teával; csokis fánkot; gyrost; lekváros batyut kovászos uborkával.
18/23 anonim válasza:
tojásrántotta, töltött káposzta, mcwrap, bigmac, hot dog, sült hús, pacal, :)
19/23 anonim válasza:
erőleves, rakott krumpli, palacsinta
20/23 anonim válasza:
reggelire kávét és káposztás péksüteményt, ebédre baconnal, sajttal és vörös lencsével töltött csónaktésztát egy fél pohár sörrel, uzsonnára almás pitét kávéval, vacsorára egy szép nagy hekket hasábkrumplival és egy fél kakaós palacsintával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!