Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti ma mit vacsoráztok? Vagy...

Ti ma mit vacsoráztok? Vagy úgy általában? :D

Figyelt kérdés
Én a jó kis zsíros kenyérnél maradok:) kicsit megsózva & borsozva hozzá szőlő.:)

2012. aug. 10. 21:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
38%
Ez most komoly? Ti ilyeneket esztek vacsorára? Én maradok a jól bevált turmix italomnál, fincsi sztracsatellás. Jól lakom tőle, de nincs utána bűntudatom :D Jó lehet az anyagcserétek, ha ilyen kaják mellett nem híztok el...
2012. aug. 10. 21:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Nemhízok el, ugyanolyan "kórosan sovány" vagyok 17 éves létemre :)
2012. aug. 10. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

maradék rakottkrumplit ami ebédről maradt és kovászos uborkát

amúgy mikor hogy attól függ hogy mikor ebédelek és mit

ha marad ebédről akkor azt szoktuk enni vagy kalács kakaóval, mézes, lekváros kenyér tejjel, müzli tejjel, puding babapiskótával előtte valamilyen leves, tejberizs, tésztaételek, melegszendvics, zsíroskenyér bundáskenyér sajttal, piritós fokhagymával sonkával, rántotta, tükörtojás, főtt tojás, főtt virsli mustárral, sütött baconszalonna hagymásan, lecsó, tejbegríz, gyümölcssaláta, joghurt, túró, süti mikor hogy:)

2012. aug. 10. 22:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Épp Kecskeméten voltunk és bekaptunk egy jó kis grillcsirkés mcwrapot és egy mediterrán burgert :)
2012. aug. 10. 22:56
 15/15 anonim ***** válasza:
én sonkás-mustáros pirítóst ettem hozzá szódavizet ittam
2012. okt. 11. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!