A mézbe véletlenül kanállal beleraktam egy villahegy-szálnak a felényi vajat, majd elkevertem, de már nem látszik. Megromolhat a méz?
mi valamikor csemegének kaptunk hasonlót,és nagyon fini volt :
a mama megvajazott egy szelet kenyeret és vékonyan csurgatott rá mézet,mi meg betömtük a fejünkbe,
hmmmm.... most is azt eszem. :)
2-es voltam.
Attól a kis villahegynyi vajtól ami már nem is látszik nem fog megromlani.
A párom és szülei méhészettel is foglalkoznak és náluk van olyan méz amibe véletlenül apró méhecske darabok vannak. Pl egy láb vagy egy csáp, de ezek csak egy fekete pöttynek látszanak a mézbe szóval nem nagy darab, mégse romlik meg tőle a méz. De persze ez csak 50 üvegből max 1-ben van. De ki is szokták belőle venni. De amit ők esznek meg abban több ideig állni szokott és azután veszik csak ki.
A méz gondolom hamar el fog fogyni. Nem lesz annak ideje sem megromlani. Meg egy olyan kis mennyiségtől nem hiszem, hogy megfog romlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!