Mikor ittál elösször alkoholos italt? És mikor rúgtál be elösször?
ovis koromban ittam először..a sört szerettem.. de nem kaptam sose, csak a pohár alján maradtat nyalogattam.. már nem tudtak anyáék étterembe menni velem és sört kérni:)
berugni igazán 18 évesen rugtam be. és marhára nem szeretem az alkoholt:)
hát mi akkor tipikus magyar nagyivóknak számíthatunk a baráti társaságommal, ahogy a kommenteket olvasom :D
osztálykiránduláson rúgtam be először, 13 éves koromban. utána másfél évig elment a kedvem minden alkoholtól.
mostanában félelmetes mennyiségeket iszunk
Középiskola 3. osztályában szerelmi csalódás miatt. :)
Be is rúgtam tőle :)
Cherry
Nekem sosem tiltották az alkoholfogyasztást, sőt, mindig megkínáltak, tehát először kb. olyan 4 éves koromban ittam alkoholtartalmú italt, de csak egy-egy korty bor vagy pezsgő volt különleges alkalmakkor. Ütősebb alkoholt olyan 10-11 éves koromban adtak először, de azóta sem szeretem, így nem is iszom. Az alkoholtartalmú italokat most is csak valamilyen üdítővel keverve tudom meginni, tisztán nem, kivéve a bort és a pezsgőt, de egy pohárnál több nem esik jól, sőt kifejezetten rosszul vagyok tőle.
Csacsirészegre még sosem ittam magam, néha (kb fél évenként) becsípek egy kicsit, de semmi fejfájás, hányinger, csak többet nevetek a megszokottnál… Tehát nem vagyok nagy alkoholfogyasztó. Jól érzem magam alkohol nélkül is, így nem létszükségletem.
17/L
12 évesen ittam először,de még nem rúgtam be :)
16/L
kb 10évesen ittam egy korty pezsgőt
de akkor az még annyira keserű volt, hogy nem is akartam sose inni:D
aztán 14évesen fütyülőspálinka-->az már édesebb volt:D
és kb 14éveskoromban már olyan is volt hogy berúgtam
most vagyok 17:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!