Mikor ittál elösször alkoholos italt? És mikor rúgtál be elösször?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 14:25
1/28 anonim válasza:
Az elsőre nem emlékszem.Gondolom valamelyik szilveszterkor.
Az első szalonspicc 18 évesen.
2/28 anonim válasza:
14 éves koromban rúgtam be először
hát alkoholos ital nemtom, sokszor belenyaltam apa sörébe :D
18L
3/28 anonim válasza:
15éves koromba ittam most 17vok és még nem rugtam be soha
4/28 anonim válasza:
20/L
Bacardi Breezert már 8.ban ittam, de az inkább üdítő, mint alkohol.
Először 14 és fél évesen rúgtam be, de egész életemben eddig összesen 3szor.
De már 2 és fél éve nem ittam egy korty alkoholt sem.
5/28 anonim válasza:
14 évesen rúgtam be először. Alkoholt már egyszer kétszer azelőtt is ittam de csak egy kortyot.:P
6/28 anonim válasza:
Olyan 10-11 lehettem mikor először ittam alkoholt xD Asszem pezsgőt :D
És még sosem rúgtam be:D
14/L
7/28 anonim válasza:
Hát nem mostanában volt, hanem 18 éves koromban a sorkatonaságom alatt mindkettő. Egyből négy korsó sörrel indítottam egy falusi kocsmában, ahol népgazdasági munkán voltunk. A végén egy árokban kötöttem ki, ahonnan viszonylag hamar feltápászkodtam, és visszamentem az állomáshelyemre.
8/28 anonim válasza:
Mindig ihattam alkoholt, pici gyerekkoromban is, amire konkrétan emlékszem 4-5 éves koromban. Húsvétkor pl. volt külön nekünk csokilikőr, és a sör habját is mindig megkaptam. Az első mámor, ugy 10 éves koromban ért utol az összes negatív utóéletével. És tessék!!! még sem lettem alkoholista... se beteg, se csenevész
9/28 anonim válasza:
13 évesen ittam először alkoholt, és ugyanakkor rúgtam is be először. :) De az már 12 éve volt, most már családos vagyok, és soha nem iszom.
10/28 anonim válasza:
én 12 évesen ittam először, meg előtte apu söréről a habot lenyalhattam:D Még nem rúgtam be, nem is tervezem. :)L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!