Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Undorodsz valamelyik ételtől?

Undorodsz valamelyik ételtől?

Figyelt kérdés
esetleg beteg voltál tőle
2012. aug. 7. 16:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az inaktól, a hártyától, a zsírdaraboktól, a porcogótól.

Attól a hagyományos tölteléktől, amit a husi bőre alá dugnak.

Amikor a süti alján ottmarad a zsíros liszt, amivel a sütőformát kenik ki.

A nyers tojástól. Nálam a rántotta is csontszárazra van megsütve, egyszerűen gusztustalan, amikor még lágy... brrr

2012. aug. 7. 16:41
 12/20 anonim ***** válasza:

De érdekeseket írtok:)

én a sóska látványát nem bírom elviselni, így se megkóstolni, de mégcsak megfőzni sem vagyok képes, hiába szereti a párom.

Egyszer pedig egy igen puccos konferenciát követő vacsorán

a béres bélszín első falatját sem bírtam lenyelni, óvatosan a fehér damaszt szalvétába "rejtettem" és nekem onnét kezdve befejeződött a vacsora.

Azóta is undort kelt bennem még a gondolta is.

2012. aug. 7. 16:53
 13/20 anonim ***** válasza:
A rosszul elkészített, túl zsíros, túl édes, rosszul fűszerezett, rossz szagú, elrontott állagú ételektől unodorodom, mindegy, mi az. Akkor is, ha jól elkészítve az egyik kedvencem. Nem is eszem szemetet.
2012. aug. 7. 16:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Disznóhús, de főként a kocsonyától. Pfejj..

Ja, meg a Knopperstől. Egyszer napi szinten 3-at ettem meg, azóta hányingerem van tőle. :P

2012. aug. 7. 17:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem elég sok ilyen van sajnos :/ A narancsnak az állagát nem szeretem, pedig ízre szeretem ( pl. frissen facsart narancslevet).

A savanyúságoknak én se bírom az illatát, a lecsó pedig szerintem undorítóan néz ki. A dinnyéket szintén nem bírom.

2012. aug. 7. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Leginkább a belsőségektől, és a zsírban tocsogó, csomós-mócsingos ételektől. A tojásleves és a lecsó sem gusztusos látvány :)
2012. aug. 7. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
A velőtől és a kelkáposzta főzeléktől.
2012. aug. 7. 19:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Én gyermekkoromban imádtam a parenyica sajtot. Ilyen kis tekercsben volt vákuumcsomagolásbn. Emlékszem letekertem az elejét és szívtam be a számba úgy ettem.

Ma már a látványától is hányingerem van. Nem tudom miért...

2012. aug. 7. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:

pacal, velő, vadas-egyszerűen undorítóan néz ki

kacsacomb-amióta egyszer karácsony után kihánytam, azóta rá se bírok nézni, ezért mindig egy kérésem van, kacsa ne legyen a karácsonyi menüben

a zsíros, mócsingps husok, kolbászok pfuuj

2012. aug. 7. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:
az összes hús és húskészítmény,és anyukám főztjei közül néhány nevén nem nevezhető csodaizé :D
2012. aug. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!