Undorodsz valamelyik ételtől?
Az inaktól, a hártyától, a zsírdaraboktól, a porcogótól.
Attól a hagyományos tölteléktől, amit a husi bőre alá dugnak.
Amikor a süti alján ottmarad a zsíros liszt, amivel a sütőformát kenik ki.
A nyers tojástól. Nálam a rántotta is csontszárazra van megsütve, egyszerűen gusztustalan, amikor még lágy... brrr
De érdekeseket írtok:)
én a sóska látványát nem bírom elviselni, így se megkóstolni, de mégcsak megfőzni sem vagyok képes, hiába szereti a párom.
Egyszer pedig egy igen puccos konferenciát követő vacsorán
a béres bélszín első falatját sem bírtam lenyelni, óvatosan a fehér damaszt szalvétába "rejtettem" és nekem onnét kezdve befejeződött a vacsora.
Azóta is undort kelt bennem még a gondolta is.
Disznóhús, de főként a kocsonyától. Pfejj..
Ja, meg a Knopperstől. Egyszer napi szinten 3-at ettem meg, azóta hányingerem van tőle. :P
Nekem elég sok ilyen van sajnos :/ A narancsnak az állagát nem szeretem, pedig ízre szeretem ( pl. frissen facsart narancslevet).
A savanyúságoknak én se bírom az illatát, a lecsó pedig szerintem undorítóan néz ki. A dinnyéket szintén nem bírom.
Én gyermekkoromban imádtam a parenyica sajtot. Ilyen kis tekercsben volt vákuumcsomagolásbn. Emlékszem letekertem az elejét és szívtam be a számba úgy ettem.
Ma már a látványától is hányingerem van. Nem tudom miért...
pacal, velő, vadas-egyszerűen undorítóan néz ki
kacsacomb-amióta egyszer karácsony után kihánytam, azóta rá se bírok nézni, ezért mindig egy kérésem van, kacsa ne legyen a karácsonyi menüben
a zsíros, mócsingps husok, kolbászok pfuuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!