Az egészséges ha szinte csak csapvizet iszok?
(budapesti)
És csak néha iszok mást (gyümölcslevet,teát)
Kólát soha nem iszom mert utálom,ice-teát szoktam pár hetente.
Igen, én is a természetes víz híve vagyok.
Szerencsére nálunk valóban finom az ivóvíz, lágy, nem karcos, és semmi külön mellékíze, illata stb.
Egyébként ha nem vagy megelégedve a saját lakhelyed vizével, még mindig sokkal egészségesebb főzni belőle: "Csipkebogyó tea hibiszkusszal", lefőzöd, lehűtöd, egyrész finom illata, íze, színe van, másrészt tele van C vitaminnal, és lehűtve is kellemes ital.
Még mindig jobb, mint a flakonos bolti vizek.
Többnyire én is csapvizet iszok. Eleve vízpárti vagyok. A kólát pl. meg sem tudom inni, sőt szénsavas üdítők közül egyedül a traubisodát vagy a márka szőlőt szeretem, de ilyet is ritkán iszok, akkor is hígítva.
Nálunk szerencsére finom a víz, ezért nem jelent problémát, hogy csapvizet igyak.
Másrészt pénztárcakímélőbb is, hiszen napi 2-2,5 l vizet iszok, ha ásványvizet innék, kicsit sokba kerülne.
Egyébként a víz legjobb ital, a szervezetnek erre van szüksége, nem a cukros löttyökre. Azon persze lehet vitatkozni, hogy a csap vagy az ásványvíz az egészségesebb, vannak pro és kontra érvek. Talán a legjobb az, ha mindkettőt iszol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!