Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy szedhetnék fel pár kilót?

Hogy szedhetnék fel pár kilót?

Figyelt kérdés

Elég vékony vagyok. 162cm/44kg.. 15/L

Szeretnék kicsit hízni. Mit egyek? Vagyis hogy hízhatnék?

2012. aug. 3. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Nem akarlak elkeseríteni, de szinte sehogy.

A tévhittel ellentétbe sokkal nehezebb híni, mint fogyni.

Amit javasolni lehet az az hogy naponta minimum 5x egyél, annyit amennyi jól esik.Ja és azt ami jól esik.

2012. aug. 3. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
szalonna,zsíroskenyér,kolbász,több szénhidrát,kevés mozgás...csak aztán túlzásba ne ess
2012. aug. 3. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő készítménnyel, amit konditermekben lehet kapni.

Nem kell leszólni, hogy miért írom ezt egy 15 kislánynak, mert a szénhidrát+fehérje keverék nem egyenlő a doppinggal, és nem lesz tőle semmi baja!

2012. aug. 3. 23:58
 4/8 anonim ***** válasza:
De simán lehet hízni bárkinek:Sok szénhidrát,tészta tésztával,(pl milánói sok sajttal)gyümölcsből sok banánt,nassolgassál gyakran csokit,egyszerre 2 táblával egyél lehetőleg este 10 után.Egyél jégkrémeket is,igyál sok tejet,napi 1L-t minimum.Chipsek és cukros üdítők is segítenek,ezeket is este 8 után egyed.Nekem így sikerült 65-ről 86 kilóra hízni kb 3-4 év alatt.
2012. aug. 4. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyél,egyél,egyél.Főleg csokit.
2012. aug. 4. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Most látom,ha 15 éves lány vagy akkor a cukros üdítőt csak mértékkel mert káros a sok cukor egy fejlődő szervezetnek,a csoki szerintem mehet orrba-szájba.
2012. aug. 4. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
soha ne egyél egészségtelen ételeket! Atl lehet hizol ,de káros a szivednek is meg a vércukrodnak is! Egyél rendesen , egészséges, kaját,emelett kukoricában gazdag ételt. És szerintem neked a pazsmirigyeddel van gond, azért nem tudsz hizni. Van olyan, aki akármennyit eszik, nem hiziik eg dekát sem. Tehát vizsgáltasd ki magad.
2012. aug. 4. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos aki ilyen alkat, az nagyon nehezen hízik. Egy barátnőm dettó ilyen, neki az volt a taktikája, hogy éjjel, lefekvés előtt evett kolbászt, szalonnát, fehér kenyeret.

Egyél több húst, tésztaféléket, de azért a zöldségeket se hanyagold. Inkább legyél sovány, de egészséges.

2012. aug. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!