Hogy mondjam el az anyukámnak, hogy magába eszem a kakaó port?
Figyelt kérdés
Már vagy egy hete2012. aug. 3. 11:30
1/22 anonim válasza:
Ne mond el!
Egyél még egy pohárral és fogd rá a nyuszira!
2/22 anonim válasza:
"Anya! Magában eszem a kakaó port! Már vagy egy hete."
Ez így elképzelhetetlen verzió? :)
3/22 anonim válasza:
"Anya! Valami igazán jó hashajtó kellene, mert már napok óta magában ettem a kakaóport, és nagyon erős szorulásom van!"
4/22 anonim válasza:
Már miért kellene elmondanod? Gondolom nem úgy értetted a kérdést, hogy egy hete csak kakaóport eszel. Egyed, ha jól esik, én is szoktam belőle nassolni. Sőt. Anya előtt is nassolok belőle.
6/22 anonim válasza:
nagy cucc régen énis magában ettem vagy azt amit otthon csinált anyu h az eredeti kakaót becukrozta pl. ha palacsintába töltötte, vagy csak simán a nesquik kakaóport.
nem lett tőle semmi bajom. És anyu se szolt érte semmit.
7/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez illetlenség! Hívd meg barátaidat, egyétek együtt a kakaóport. ☺
8/22 anonim válasza:
Állj Anyukád elé mikor egy kiló kakaópor van a szádban és közöld vele,hogy te már egy hete ezt eszed...:D
9/22 anonim válasza:
Sima(nem cukrozott) kakóport egyél,tuti elmegy egy életre a kedved tőle!
10/22 anonim válasza:
Én is, ha nincs otthon csoki, már vagy 30 éve, na jó mostanában keverem tejporral. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!