Lindt vagy Milka csoki a finomabb?
Figyelt kérdés
A tejcsokoládé, illetve bármely más ízű.2012. aug. 2. 18:56
1/16 anonim válasza:
a Lindt az sokkal minőségibb, felsőbb kategóriés, a Milka az hétköznapi csoki. Én ugyan nem szeretem a Milkát szerintem a Boci vagy a Cadbury sokkal jobb :-)
4/16 anonim válasza:
Aki a Lindt csokit szereti, annak az a finomabb, aki meg a Milkát, annak meg az.
7/16 anonim válasza:
Lindt! Az sem egy nagyon csúcskategóriás márka, de a Milkát nem nehéz leelőzni...
8/16 anonim válasza:
Lindt = orgazmus.
A Lindor a kedvencem.
9/16 anonim válasza:
Lindor egyértelmű én az ázsia centerben szoktam venni nagy csomaggal 1000Ft-ért a tescoba meg néztem a doboznak a negyede sem de 2700Ft!!szóval ha vszel lindort a huzott szemüeknél vegyél:D
10/16 anonim válasza:
Lindt. imádom :) a milka az évről-évre csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!