Megutáltam a csokit? Létezhet ilyen? :D
Figyelt kérdés
Sosem vittem túlzásba, bár egy tábla sosem okozott gondot :P Meg szerettem is, főleg a kakaós Milkát. Legalább két hónapja már, hogy nem ettem csokit, legfeljebb műzlit, de, mivel le volt árazva, gondoltam, milyen jó lesz majd egy-egy kockát bekapni, mert mindig az volt a kedvencem :) Viszont alig ment le a torkomon, és nem is esett jól, most ott van majdnem egy egész tábla a hűtőben, és rá gondolni sem bírok. Lehet, hogy megutáltam a csokit, vagy mi? :D2012. júl. 23. 11:43
1/13 Antimod válasza:
Személyes példával élve azóta nem tudom megenni az ilyenféle tejcsokikat, amióta rászoktam a magasabb kávétartalmú étcsokikra.
2/13 anonim válasza:
Én most szívesen megenném helyetted :)
4/13 anonim válasza:
"magasabb kávétartalmú étcsokikra"
Jó lesz az kakaótartalmúnak is...
5/13 Antimod válasza:
"Jó lesz az kakaótartalmúnak is..."
:D :D, igazad van, előbbi esetben kifordulna a számból, azt hiszem.
6/13 anonim válasza:
Fél éve nem eszek csokit,szerintem a szervezet jelzi,hogy elege van a sok hülyeségből:)
7/13 anonim válasza:
Te utsó!
A csoki NEM HÜLYESÉG!
az ÉLETÉRZÉS!!!!!!!!!!
FEELING!!!!!!!!!!!
SZENVEDÉLY!!!!!!!!
és NEM lehet megutálni! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
8/13 anonim válasza:
7-eske: nekem ezek a szavak másra jellemzőek az életemben:)
9/13 anonim válasza:
8-aska!
7-eske vagyok.
Nekem több dologra is ráillik,az EGYIK A CSOKI!főleg a 99%-os fekete csoki :))))
nyammmm
de nálam ez szakmai ártalom :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!