Mikor ettetek utoljára gyorsétteremben és mit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 21:32
11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:P
2012. aug. 1. 22:34
12/21 anonim válasza:
Szombaton mekiben egy Grillezett csirkés McWrapot és 3 sajtburgert. Minden szombaton mekiben eszem. :) :DDDDD
13/21 anonim válasza:
Tavaly júliusban a McDonaldsban egy sajtburgert, meg talán sültkrumplit. Körülbelül egy hónapja ettem egy hamburgert egy kis kajáldában - bár én azt nem nevezném gyorsétteremnek, de lehet, hogy annak számít.
20/l
14/21 anonim válasza:
Nem tudom melyik "szemétgyárban" de olyan fél éve fagyit. A Mekibe csak fagyiért megyek(meg wc-re) :D A Smarties-os poharas a kedvenc *.* De max évente 1x szoktam, mert nagyon drága... -.-'
15/21 anonim válasza:
szombaton mekiben sajtburger, sültkrumplit, és mandulás-magnumos McFlurry-t (uhh, ez utóbbi nagyon fini :D)
16/21 anonim válasza:
vidámparki gyorskajádában egy nagyon nagy hamburgert. alig birtam megenni :)
17/21 anonim válasza:
2-3-hete a Mekiben egy New York BBQ-s burgert nagy krumplival nagy kólával.
Finom volt! :)
18/21 anonim válasza:
ha az számít akkor balatonon hamburgert kb 2 hete
19/21 anonim válasza:
Én a pizzát,torkos napokon, szombaton,és egy 40cm-s pizzát 600-ért:-D
20/21 anonim válasza:
Olyan 22 éve, 1990-ben a Váci utcai McDonaldsban gyakran ittam sört, mert az volt nyitva éjjel.
Mióta nincs sör, be nem teszem a lábam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!