Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet bajom ha sok mézet eszek?

Lehet bajom ha sok mézet eszek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 1. 17:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Ez a sok méz mondjuk kétnaponta két mézeskenyér.
2012. aug. 1. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, és naponta eszem, 3 kanállal a teámba, néha mézes-vajas kenyér, sütikbe is mézet teszek, ha nem vagy rá allergiás, miért lenne bajod tőle?
2012. aug. 1. 17:47
 3/8 anonim válasza:
Erősen meghízol.
2012. aug. 1. 17:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Sportolok. Akkor ezekszerint nincs egészségkárosító hatása? Olvastam, hogy sok benne a jód, illetve cukorbetegséget okozhat.
2012. aug. 1. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a mézet a cukor helyett iktatod az étrendedbe, sosem fogsz meghízni. A méz erősíti az immunrendszert, erősíti a hangszálakat, rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Sok esetben kifejezetten ajálják (előírják) a napi rendszeres fogyasztást.
2012. aug. 1. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak akkor okoz cukorbetegséget, ha zsírosan étkezel, mert a zsír akadályozza a cukor felszívódását, így tartósan magassá válhat a vércukor.

Apukám nem szokott édességet enni, viszont ebéd után (pörkölt, sült húsok) rendszeresen alkoholizált, és hát az alkoholos italokban sok a cukor - szóval frankón cukorbeteg is lett.

A zsírnak akár egy nap is kell ahhoz, hogy teljesen kiürüljön a vérből, míg a cukor szinte azonnal elraktározódna.

2012. aug. 1. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Ennyi méztől nem lesz bajod.

Én teába szoktam tenni.

Gyógyhatása is van.

Az orvos azt mondja, hogy cukorbetegek nem fogyaszthatják meg aki fogyókúrázik annak sem lehet mézet ennie.

2012. aug. 7. 23:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Jézusom ekkora ostobaságot ,nem a méz okoz cukorbetegséget hanem a zsíros étrend és a hanyag dögdisznó életmód.

A méhészek a legtovább élnek ,a méz meg nem viccből olyan drága teli van vitaminokkal ásványokkal , a virágpor meg a legtökéletesebb fehérjeforrás ami létezik 20 aminósavval.

2015. ápr. 21. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!