Milyen gyakran eszel húst? Fontosnak tartod?
Hetente általában 2-3 nap. Mindig valami körettel együtt, max. a sült-csirkét eszem meg hidegen, köret nélkül.
Ugyanolyan fontosnak tartom azt is, mint a főzelékeket, zöldség-gyümölcs megfelelő mennyiségben való rendszeres beiktatását az étkezésbe.
Valamilyen formában én is mindennnap, és én is keveset.halat egyszer minden héten. szeretem a zöldségek minden fajtáját, így sok salátával főzelékkel kombinálom a húsfélét.
Azért ha, 1-2 napon csak tészta, vagy tojásétel van, akkor sem esem kétségbe.
Én nagyon szeretem a húst, szóval gyakorlatilag napi rendszerességgel eszem.
Nem is nagyon bírom pár napnál tovább, ha nem eszem...
Fél kiló csirkemell naponta.
Naná, hogy fontosnak tartom, sportolok. De ha tudnám pótolni mással, nem ragaszkodnék a húshoz.
Volt idő, amikor a hét minden napján ettem, de úgy felment az ára, hogy később visszaszorítottam. Most ott tartok, hogy heti 2 alkalommal eszek, előfordul nagy ritkán, hogy 4x, de akkor inkább levesben vagy paprikásban a +2 nap, egyébként sütve.
Fontosnak tartom, és szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!