600ft-os menü drágának számít, ha még vacsorára is abból eszek?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy így megéri ennyiért menüt venni, vagy még így is drága. 600ft, és elég ebédre és vacsorára is. Szerintetek? Így a férjemmel kettőnknek napi 1200ft az ebéd+vacsora. Ez sok?2012. júl. 31. 13:06
1/7 A kérdező kommentje:
Mellette szól, hogy ha menüt veszünk, akkor ritkábban kell boltba menni, így ritkábban költünk, ritkábban csábulunk el. Változatos, van mindig leves is.
Ellene szól, hogy ha főznék, akkor valószínű, hogy még olcsóbban kijönne.
Viszont akkor megintcsak ott van, hogy akkor a boltba menetelek alkalmával jönne, hogy most ezt vegyünk még, most azt vegyünk még...Így legalább ez nincs.
2012. júl. 31. 13:11
3/7 anonim válasza:
Szerintem az nagyon olcsó. Én nem tudok napi 1200 Ft-ból bevásárolni...
4/7 anonim válasza:
Szerintem tökjó, megspórolod a gázt is,vizet is, nem mellesleg a főzést,mosogatást :)
5/7 doboszoli válasza:
Ha megfelel az ízléseteknek, egyáltalán nem drága.
6/7 A kérdező kommentje:
Megnyugtató ezeket a válaszokat olvasni:)
Az ízlésünknek megfelel, szerencsére nem kellett megalkudni, hogy főzök, vagy drágább, de ehető, vagy olcsóbb de ehetetlen menüt eszünk.:)
Étterem ételhordós, elhozós menüs étkeztetése.
2012. júl. 31. 14:00
7/7 anonim válasza:
Ennyiért egy két fogásos menü nem drága, ha rendeled, de otthon főzéssel ennyiből azért nem két adagot lehet kihozni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!