Van olyan aki ismeri így a levest?
Figyelt kérdés
Palóc levesről van szó és anyukám savanyú ubit is tett bele! Szeretnèm megcsinálni de nem találok ilyen variációt! Plusz any nem ürüből/marhából csinálta hanem mellfiléből!2012. júl. 28. 09:29
1/2 anonim válasza:
Ez hasonlíthat a lengyel uborkalevesre, arra keress rá.
De egyébként semmi különös, csak egyszerűen tegyél bele uborkát, és olyan lesz.
A habarásnál nagy gondot fordíts a hőkiegyenlítésre, mert a savasabb közeg miatt hajlamosabb jobban összekapni a tejfölt.
2/2 anonim válasza:
Szerintem jó az úgy is.
Ha nem habarod, hanem vékony rántással berántod, és azután rakod bele a tejfölt (tejszínt), akkor pedig még össze sem kapja.
Egyébként a szárma, és a húsos káposzta is savanyú, mégsem ugrik össze rajta a tejföl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!