Milyen ételeket vigyek egy hosszab busz útra?
lehetőleg fogyókúrás ételeket/saláta tippeket írjatok. ami eláll kb 8-10 óráig.
köszi előre is. :)
Én is zöldségekre gondoltam. Megpucolod a zöldségeket, összevágod és egy zárható dobozba teszed. Ugyanígy lehet gyümölcsöket is vinni, megmosod, kimagozod, ha kell, kisebb kockákra vágod és dobozba viheted is. Hogy ne barnuljon meg, egy kicsi citromlével locsold meg.
Azért a 8-10 óra elég sok idő, kell közben normális kaja is, úgyhogy szerintem vigyél magaddal szendvicset is. Csinálhatsz pl. tk. kenyérből szendvicset, az egészségesebb, mint a fehér kenyér.
tonhalkonzerv van nagyon sokféle, hozzá saláta ezt otthon eltudod készíteni és egy kis ételdobozba simán elvan, uborka, paprika, paradicsom, saláta
zabpehely-kimérsz egy adagot ételdobozba teszed, mellé viszel 1-2 almát és van ilyen 2dl-es szója vagy rizstej ezeknek nem kell hűtés-csak hozzáöntöd, vigyél kanalat is:)
pufirizs tonhalkonzervvel, paradicsommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!