Hol lehet rendelni, vagy Szegeden kapni tiszta minőségű nátrium-kloridot?
Aha, előkerült megint a téma :)
Menj a LIDL áruházba, ott lehet kapni egy dobozos sót, kb. 160 Ft kilója. Azt hiszem Chate Sel a neve. Ennél a sónál nem alkalmaznak csomósodásgátlót, vagy egyéb szereket.
Csak egy ismerősöm mutatta - többek között - kb ezt, csak máshol:
és mivel nekem is vannak hasonló problémáim, vesztenivalóm meg nincs - párszáz Forinton kívül -, gondoltam kipróbálom, mi történik, ha patikai minőségűt fogyasztok.
Majd azért ne vesszetek össze légy szíves, hogy ez mekkora baromság esetleg - csak ki szeretném próbálni, rosszabb nem lehet tőle, ha meg jobb lesz, az csak jó...
Előre is és visszamenőleg is köszönöm a válaszokat!
De ha a közértben az áll a són, hogy NaCl? Akkor az hazugság? De ez otthon kideríthető egy egyszerű kémiai kísérlettel, nem? És akkor fogyasztóvédelmi perrel nagy balhét lehet csinálni.
Amúgy én otthon sose sózok meg semmit... a készen vett ételekből eszem csak sót. Azt meg úgyse tudom befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!