Finom az új citromos-túrótortás görög joghurt? És a csokidarabkás?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 12:33
2/10 anonim válasza:
Pont tegnap vettem tortásat (egyébként imádom a túrótortát) de nekem nagyon nem ízlik, tömény nagyon, de a csokidarabkás finom nagyon és a kekszes is ízlik. Ízlések és pofonok 100ft nem nagy összeg kipróbálni.
3/10 anonim válasza:
Szerintem isteni finom a citromos-túrótortás! :P
Savanykás és édeskés is egyben, nagyon finom! :D
De egyébként tényleg, kóstold meg, nem kerül sokba. Ami valakinek nagyon ízlik, lehet, hogy másnak kicsit sem.
4/10 A kérdező kommentje:
vettem citromos túrótortásat, és mennyei :D
csokidarabkás nem volt :|
2012. júl. 19. 14:31
5/10 anonim válasza:
Nekem csak azért nem tetszett, mert egész túródarabok voltak benne, meg egy kicsit tömény is volt! A csokis a király!
6/10 lizácskám válasza:
a csokisat is próbáld ki jobb minta tortás!szerintem.
8/10 anonim válasza:
A tortásat még nem próbáltam, biztos finom. :)
Viszont próbáljátok ki a kókuszosat! Szerintem jobb, mint a csokis. !D
9/10 Hemi the killer válasza:
Szerintem a csokis a legjobb, a többi nem olyan finom.
10/10 IamME21 válasza:
a csokis az nagyonfinom. ma hoztam haza a túrútortásat, jelenleg a hűtőben vár. bővebben holnap tudnék beszámolni :)n a többi elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!