Nektek, hogy néz ki a napi étrendetek? ( általában )
Reggeli:
Ebéd:
Uzsi:
Vacsi:
Reggeli: kávé vagy tea, kakaóscsiga, pogácsa, zabpelyhes keksz
Ebéd: ami épp itthon van, ha tudom,ezt viszem a munkába is, de a nagy melegben egyrészt nem viszek itthonról semmit,másrészt étvágyam se nagyon van,ilyen esetben fagyi, vagy péksütemény felvágottal
Uzsonna: gyümölcs,joghurt,édesség
Vacsora: szendvics, chips, vagy ami épp itthon van,és megkívánom. :D
Nekem híznom kell,úgyhogy az étrendem jelentős része szénhidrát... :D
Reggel 8-kor egy tejeskávé.
Fél10-kor a munkahelyemen egy szendvics (sonka, kaliforniai paprika zsömlében)
1-kor itthon (4 órában dolgozom) meleg kaja, amit anyukám főz.
Délután 4-5 körül újabb tejeskávé házi sütivel vagy lekváros kenyérrel.
Vacsorázni 9 körül szoktam, általában ugyanazt, ami az ebéd volt.
Nő, 164/55
Reggeli: zabkása; tojás; sonkás szendvics paradicsommal, paprikával, sajttal; kukoricapehely vagy gabonapehely tejjel; ritkán péksüti vagy kalács lekvárral.
Tízórai: iskolaidőben egy sonkás szendvics és egy alma, vagy müzli szelet és gyümölcsök.
Ebéd: ami itthon van, anyum vagy apum szokott főzni.
Uzsi: ritkán uzsizom, hacsak az nem számít uzsonnána, hogyha jövök-megyek a lakásban és megkívánok valamit, abból eszek egy kicsit (pl. ebédről megmarad kajából egy kicsi, 1-2 maroknyi dió, gyümölcs, ilyesmi).
Vacsora: eléggé változó, van, amikor nem is vacsorázom. Ha eszem, akkor melegszendvics, szendvics, ilyesmi.
17/L
reggeli 7-8között szendvics(sonka/sajt/tojás) és zöldség(paprika/paradicsom/ubroka) vagy zabkása gyümölcs és joghurt/kefír és kávé
tízórai gyümölcs vagy/és joghurt vagy egy szendvics
ebéd ami itthon van meleg kaja és kávé
uzsi: ha van gyümi akkor az
vacsora: reggeli vagy ebédből
Reggeli: kávé(néha még iszok teát is, jó sokat, ezeket cukor nélkül)
Ebéd: 1 natúr joghurt és max 2 szelet piritós kenyér.
Uzsizni nem szoktam.
Vacsi: vagy leves vagy Abonett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!