A paleolit étkezés mennyire megvalósítható az alapanyagok beszerzését tekintve és anyagilag?
Figyelt kérdés
Úgy értem, az alapanyagokat mennyire könnyű/nehéz beszerezni és anyagilag mennyire viseli meg az embert?2012. júl. 12. 20:47
11/12 anonim válasza:
Én vidéki nagyvárosban élek, nekem az egészséges húsáruval és zöldáruval vannak gondjaim, itt nincsenek nagy piacok, mint Budapesten, sőt, szinte csak a vegyszeres hipermarketes minőségű cuccokat árulják a piacon, ahova amúgy sem tudok kimenni mert mindig akkor dolgozom, amikor piacnap van.
Amit tudok igyekszem házaktól venni, de itt sem állattartás, sem kertészkedés nem jellemző, ez nem egy alföldi mezőváros. :(
A maglisztekkel nincs gondom, a többségét nem szeretem, ami meg kell azt megrendelem a Bioboltban.
Anyagilag nem jövök ki rosszabbul, kevesebb étel is elég, és nem költök nasira. Persze, lehet egy öt tagú család vagy egy nagyevő férfiember táplálása költségesebb feladat, de mi mindketten kisétkűek vagyunk a párommal.
12/12 anonim válasza:
Kicsivel több ráfordítást igényel látszólag, de pl. aki ezután elhagyhatja a gyógyszerei jó részét (magas vérnyomás, cukorbetegség), annak még anyagilag is jobban megéri. Arról nem beszélve, hogy az egészség mindennél többet ér, főleg, ha valakik (mint mondjuk mi) babát szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!