Mit föztök ma?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 07:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ebédre túrógombócot csináltam még tegnap,vacsira szezámmagoo-mézes kínai csirke lesz
2012. júl. 12. 08:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Hamis tökfőzeléket, uj édes káposztából sok kaporral. Rá tegnapról maradt tyúk pörköltet. Tegnap tarhonya volt hozzá, és uborka saláta.
2012. júl. 12. 08:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Milyen tésztafélére gondolsz? Túrós/krumplis/káposztás/grízes, vagy valamilyen olasz tészta mártással?

Én a napokban csináltam olasz tésztát, olajon dinszteltem 2 felszeletelt fokhagymát, megszórtam morzsolt bazsalikommal és oreganóval, felengedtem tejszinnel, majd adtam hozzá reszelt parmezánt-trapista és füstölt sajtot, a végén pedig jó sok friss bazsalikomot és ezzel a mártással öntöttem nyakon a kifőtt tésztát.

2012. júl. 12. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Frankfurti leves,töltött paprika krumplival.
2012. júl. 12. 09:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! valami rakott tésztát csinálok Mondtam páromnak hozzon fött tarját van itthon tejföl meg sajt is majd kihozok belöle valamit:)
2012. júl. 12. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Én krumplistésztát csinálok, meg tegnapról maradt még gyümölcsleves.
2012. júl. 12. 09:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Káposztafasírtot mexikói zöldséggel és majonézzel.
2012. júl. 12. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálunk zöldbabfőzelék volt, tegnap szedtük a kertben, mellé pedig sertéscomb volt lesütve. Még a hét elején csináltuk, a maradékot ma ettük meg a főzelékkel.

Ha tésztás étel én most valami finom olaszosat csinálnék. A kedvencem:

Egy közepes vöröshagymát apróra vágok, kevés olajon megpárolom. Utána ráteszem a darálthúst. Szórok rá egy kis olaszos fűszerkeveréket és bazsalikomot. Kislángon hagyom egy kicsit, hogy a darálthús párolódjon, addig a megmosott paradicsomot felvágom, majd belekeverem a húsba. Teszek rá egy kis erős paprikakrémet és ketchupot. Végül reszelt sajttal megszórom és elkeverem.

Nagyon finom, tálaláskor teszek még rá ketchupot és sajtot. :)

2012. júl. 12. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!