Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy lehet nyers sárgabarackle...

Hogy lehet nyers sárgabaracklekvárt csinálni?

Figyelt kérdés

Esetleg nagyon kevés kálium szorbátot tennék bele de inkább azt se. Meg lehet csinálni úgy h nem romlik meg? Csírátlanított üveg, egészséges gyümölcsök, levegő nélkül,...?

Nem akarom megfőzni, aszalni és lefagyasztani se.


2012. júl. 11. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Lekvár az amit főzve készítenek!
2012. júl. 11. 01:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem főzöd, akkor jobban illik rá a pép kifejezés. Már ha össze akarod törni.

De ha nem akarsz bele semmiféle tartósítót tenni és semmiféle tartósító eljárásnak alávetni (hevítés, szárítás, fagyasztás), akkor nem fog elállni sokáig. Max még a vákuumcsomagolás jöhet szóba és aztán hűtőbe tenni, de túl sokáig nem fog elállni, persze tovább, mintha semmit nem csinálsz vele.

2012. júl. 11. 04:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!