Hogy lehet nyers sárgabaracklekvárt csinálni?
Figyelt kérdés
Esetleg nagyon kevés kálium szorbátot tennék bele de inkább azt se. Meg lehet csinálni úgy h nem romlik meg? Csírátlanított üveg, egészséges gyümölcsök, levegő nélkül,...?
Nem akarom megfőzni, aszalni és lefagyasztani se.
2012. júl. 11. 01:08
1/2 anonim 



válasza:





Lekvár az amit főzve készítenek!
2/2 anonim 



válasza:





Ha nem főzöd, akkor jobban illik rá a pép kifejezés. Már ha össze akarod törni.
De ha nem akarsz bele semmiféle tartósítót tenni és semmiféle tartósító eljárásnak alávetni (hevítés, szárítás, fagyasztás), akkor nem fog elállni sokáig. Max még a vákuumcsomagolás jöhet szóba és aztán hűtőbe tenni, de túl sokáig nem fog elállni, persze tovább, mintha semmit nem csinálsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!