Szoktatok csak úgy magába enni nutellát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 18:59
11/21 anonim válasza:
igen, és pireytós kenyéren is finom,, meg kalácson
12/21 anonim válasza:
hú.most fogytamle35kilót(most 176/68,L)mostanában nem ettem(látszik is:D)de régebben nagyon sokat,és úgy ettem,hogy a konyhában volt az üveg.leültem a bárszékre,ölbe vettem az üveget,s kiskanállal faltam,zug ettem,hogy a tesóim nehogy kijöjjenek és észrevegyék:D:)én imádom nagyon.anyukám mindig azt mondta ha ránéz az üvegre már rosszul van,látványnak is nagyon tömény...:Dén nem így gondolom sajnos:P
13/21 anonim válasza:
Naná!!! Ma is ettem, magában :-) de szeretem még placsintában, gofrin, kalácson, hmmmm.......
14/21 anonim válasza:
én is szoktam, nagyon finom:))
15/21 anonim válasza:
Jaj nem is olvasom tovább a válaszokat :D Így is tegnap túrtam egy egész ben&jerry csokifagyit:$ DE nutellát megában én sem utasítom el :D ajjj most meg is kívántam...köszi -.- :D:D:D:DD:D:D:D::D:D:D
16/21 A kérdező kommentje:
Igen és is imádom magában is :) most pont nutellás palacsintát ettem:):P
2009. júl. 11. 21:06
17/21 anonim válasza:
Egészségedre akkor:D
Én vagyok az,aki visszakérdezett:))
18/21 anonim válasza:
igeeen :)
főleg ha nagyon lent van a cukrom:)
19/21 anonim válasza:
jujj nagyon szeretem magábaa:) kenyérrel nem is szoktam enni xD úgy nem jóó :)
20/21 anonim válasza:
jajj... nyami :) épp most ettem egy picit :) nagyon szeretem, ez az egyetlen mogyorókrém fajta amit megeszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!