Szoktatok csak úgy magába enni nutellát?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 18:59
1/21 anonim válasza:
igen,ha nagyon édességhiányom van. :)
2/21 anonim válasza:
Anya mindig úgy eszi, kiskanállal nekiül az üvegnek, én csak kenyérrel vagy palacsintával tudom megenni, nekem nagyon tömény. :D
3/21 anonim válasza:
Hmmm! Én sajnos nagyon édesszájú vagyok és volt már olyan hogy megfogtam egy kiskanalat és elkezdtem eszegetni. Azt már nem mondom mi volt akkor amikor megjöttek a testvéreim:P
Nagyon finom!
Én is akkor eszegetek ilyen édességeket ha semmi csoki nincs otthon és édességhiányom van!
4/21 anonim válasza:
Én kekszet szoktam belenyomni és úgy eszem xD
5/21 anonim válasza:
Én nem szoktam!Nem igazán szeretem:)
6/21 anonim válasza:
igeeeeen :D Épp tegnap ettem meg majdnem fél dobozzal :$ pedig most épp fogyózok XD Képzelhetitek :D
7/21 anonim válasza:
Igen egy csomóan mondják rá, hogy tömény... Számomra abszolúte nem az XD Mondjuk én meg a gesztenyepürével vagyok úgy, h 1 kanál után inkább kifele jönne, mint befele, pedig szeretem, csakhát..
8/21 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt, amikor még volt itthon imádtam :D DFe a milky way szerintem finomabb volt magában.
De a válaszom igen :) valamikor majd veszek is.
9/21 anonim válasza:
Úgy a legjobb, na meg gofrira, meg palacsintára.
De önmagában az üveggel és egy kiskanállal már felér egy szertartással! :D
10/21 anonim válasza:
igen=)
á de megkívántam:D
na és Te szoktad?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!