Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Más is van így vele? Vagy ez...

Más is van így vele? Vagy ez már függőség?

Figyelt kérdés
Imádom a húsételeket. Szinte bármilyen húst megeszek, megkóstolok.Ha egy napig nem fogyasztok valamilyen formában egyszerűen megőrülök, hiába eszek bármi mást ,ha a húst kívánom semmi nem laktat.Ha nincs itthon semmi ,akkor a parízelt vagy kolbászt rágcsálom.
2012. júl. 7. 22:06
 1/7 anonim válasza:
Apukám volt ilyen:) Mindig húst, hússal:D Bár nem ennyire durván, kibírt 1-2 napot nélküle.
2012. júl. 7. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Vérvételed mikor volt? Ha mostanában nem akkor ajánlom, hogy meny el mert lehet hogy már az egekbe van a húgysavad, vagy ha nincs akkor lesz, ha így folytatod.

Én is minden nap ettem húst, de magas lett a húgysavam és most csak 1 héten 3-4x eszek húst.

A magas húgysav köszvényt okozhat, ami elég fájdalmas.

2012. júl. 7. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
ja és azt elfelejtettem, hogy gyógyszert is szednem kell
2012. júl. 7. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egy időben minden nap húst ettem. Azután vérvételem is volt, de soha annyira jó eredményeket nem produkáltam, mint akkor. Azután levittem 2-3 napra a húsfogyasztást, és így is jó a vérképem.

Egyébként én is nagyon kívánom a húst. Ma is ettem, holnap is fogok, és legszívesebben egész héten azt ennék, és csak egyféle húst, egyféle körettel, mert kifejezetten azt kívánom. De ugye ezt nem tehetem meg, mivel anya nem engedi.

2012. júl. 7. 22:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem csak húst fogyasztok, mellé szeretem a különféle salátákat, de csakis mellé. Sajnos a húgysavam valóban magas, kb 1 éve voltam vérvételen. :S
2012. júl. 7. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így vele:D Csak már fura volt, hogy minden ehető mozgó élőlényt megkóstolnékXD
2012. júl. 7. 22:24
 7/7 NagyonGonosz ***** válasza:
Sportolj valamit, esetleg kondizz és akkor nyugodtan ehetsz húst hússal :)
2012. júl. 8. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!