Más is van így vele? Vagy ez már függőség?
Figyelt kérdés
Imádom a húsételeket. Szinte bármilyen húst megeszek, megkóstolok.Ha egy napig nem fogyasztok valamilyen formában egyszerűen megőrülök, hiába eszek bármi mást ,ha a húst kívánom semmi nem laktat.Ha nincs itthon semmi ,akkor a parízelt vagy kolbászt rágcsálom.2012. júl. 7. 22:06
1/7 anonim válasza:
Apukám volt ilyen:) Mindig húst, hússal:D Bár nem ennyire durván, kibírt 1-2 napot nélküle.
2/7 anonim válasza:
Vérvételed mikor volt? Ha mostanában nem akkor ajánlom, hogy meny el mert lehet hogy már az egekbe van a húgysavad, vagy ha nincs akkor lesz, ha így folytatod.
Én is minden nap ettem húst, de magas lett a húgysavam és most csak 1 héten 3-4x eszek húst.
A magas húgysav köszvényt okozhat, ami elég fájdalmas.
3/7 anonim válasza:
ja és azt elfelejtettem, hogy gyógyszert is szednem kell
4/7 anonim válasza:
Én egy időben minden nap húst ettem. Azután vérvételem is volt, de soha annyira jó eredményeket nem produkáltam, mint akkor. Azután levittem 2-3 napra a húsfogyasztást, és így is jó a vérképem.
Egyébként én is nagyon kívánom a húst. Ma is ettem, holnap is fogok, és legszívesebben egész héten azt ennék, és csak egyféle húst, egyféle körettel, mert kifejezetten azt kívánom. De ugye ezt nem tehetem meg, mivel anya nem engedi.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem csak húst fogyasztok, mellé szeretem a különféle salátákat, de csakis mellé. Sajnos a húgysavam valóban magas, kb 1 éve voltam vérvételen. :S
2012. júl. 7. 22:21
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így vele:D Csak már fura volt, hogy minden ehető mozgó élőlényt megkóstolnékXD
2012. júl. 7. 22:24
7/7 NagyonGonosz válasza:
Sportolj valamit, esetleg kondizz és akkor nyugodtan ehetsz húst hússal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!