Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Koffein függőség?

Koffein függőség?

Figyelt kérdés
Még régebben energiaitallal kezdődött a dolog. Heti 1, aztán 3 és minden nap. Megesik ha van itthon, napi 2 is lecsúszik. Újonnan rászoktam a kávéra, abból is napi kettő. Ha nem iszom hányingerem lesz, zaklatott leszek és fáradt. Megszoktam mindkettő ízét, a szokást, hogy iszom stb. Alapból magas a vérnyomásom és 2 kávé után a szemem is eres lesz, a fejem is fáj, szóval baromira megfogom szenvedni az árát. Hogy lehetne leszokni?
2012. febr. 10. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem veszel többet. Nem iszol többet. Ha nem veszel nincs miért szenvedj. Szokj rá másra, ami egészségesebb. Mondjuk zöld tea- az is tele van koffeinnel,de egészséges. Vagy csoki, de azt ne vidd túlzásba
2012. febr. 10. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne vegyél se energiaitalt, se kávét. Ha nincs otthon, nincs mihez hozzányúlni. Eleinte nem lesz túl kellemes, minden bizonnyal kívánni fogod és bármit megtennél egy csésze kávéért, de rövid időn belül jobb lesz, hidd el. Másképp nem tudsz leszokni, csak úgy, ha nem iszol.
2012. febr. 10. 15:28
 3/4 A kérdező kommentje:
A csokiról 1 hónapja szoktam le!:D Eleinte mézzel pótoltam az ízt, aztán elmúlt a hűtőbenyúlás reflex és mára nem hiányzik.:)
2012. febr. 10. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor marad a tea. Esetleg diákcsemege. Egészséges és elvagy vele egy darabig :)
2012. febr. 13. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!