Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a jó a Magnum jégkrémben?

Mi a jó a Magnum jégkrémben?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta most vettem először Magnumot. Ilyen csalódás régen ért, mint most. Nagy darab, cseppet sem hűsítő, hanem inkább gejl édes, folytó, alig vártam, hogy elfogyjon, még szomjas is lettem rá. Mintha cukorral kikevert, hűtött margarint ettem volna. Mindezt 450 Ft-ért! Brrr! Legszivesebben kidobtam volna!
2012. júl. 5. 10:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A Lidlben,az Auchanban lehet kapni Magnum-utánzatokat,némelyik finomabb mint a márkás igazi!És sokkal olcsóbb!

Egyébként én tavaly vettem Magnum Joghurtos jégkrémet,na az fini volt,de 400Ft-om bánta!(megkívántam na :)hiába a terhesség elveszi az ember józan eszét néha)

2012. júl. 6. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:

A régi nagy jégkrémek közül én is a cornetto-t szerettem nagyon, emlékszem kisgyerekként, amikor kirándulni mentünk, mindig ilyet kértem. :)

A magnumról nekem mamám jut eszembő, ő tipikusan olyan nagyi volt, aki ha már vett valamit, akkor normálisat vett. Ezért jégkrémből is általában magnumot vett, ez volt a kedvence. Igaz, ritkán vett, mert drága volt.

Nekem igazából csak a csoki ízlik rajta, a krém nem annyira. A jégkrém utáni szomjúság nálam nem függ a magnumtól, bármilyen fagyit, jégkrémet eszek, mindig szomjas vagyok utána.

Néha napján veszek egy-egy magnumot, de kb. 2 évente. Tavaly vettem fehércsokisat, egész jó volt. Bár nekem talán azért sem a kedvencem, mert inkább a frissítő, üdítő gyümölcsös ízeket szeretem.

2012. júl. 7. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a jó, hogy finom. Bár már 600-800 Ft között van az ára, de én imádom. Duplacsokis, Classic, Mandulás, bármi jöhet.
2022. júl. 28. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!