Mi a jó a Magnum jégkrémben?
A Lidlben,az Auchanban lehet kapni Magnum-utánzatokat,némelyik finomabb mint a márkás igazi!És sokkal olcsóbb!
Egyébként én tavaly vettem Magnum Joghurtos jégkrémet,na az fini volt,de 400Ft-om bánta!(megkívántam na :)hiába a terhesség elveszi az ember józan eszét néha)
A régi nagy jégkrémek közül én is a cornetto-t szerettem nagyon, emlékszem kisgyerekként, amikor kirándulni mentünk, mindig ilyet kértem. :)
A magnumról nekem mamám jut eszembő, ő tipikusan olyan nagyi volt, aki ha már vett valamit, akkor normálisat vett. Ezért jégkrémből is általában magnumot vett, ez volt a kedvence. Igaz, ritkán vett, mert drága volt.
Nekem igazából csak a csoki ízlik rajta, a krém nem annyira. A jégkrém utáni szomjúság nálam nem függ a magnumtól, bármilyen fagyit, jégkrémet eszek, mindig szomjas vagyok utána.
Néha napján veszek egy-egy magnumot, de kb. 2 évente. Tavaly vettem fehércsokisat, egész jó volt. Bár nekem talán azért sem a kedvencem, mert inkább a frissítő, üdítő gyümölcsös ízeket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!