Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a jó a Magnum jégkrémben?

Mi a jó a Magnum jégkrémben?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta most vettem először Magnumot. Ilyen csalódás régen ért, mint most. Nagy darab, cseppet sem hűsítő, hanem inkább gejl édes, folytó, alig vártam, hogy elfogyjon, még szomjas is lettem rá. Mintha cukorral kikevert, hűtött margarint ettem volna. Mindezt 450 Ft-ért! Brrr! Legszivesebben kidobtam volna!
2012. júl. 5. 10:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon jó volt a reklámja!
2012. júl. 5. 10:21
 2/13 Antimod ***** válasza:
57%
Annak idején én is kipróbáltam egyszer, és szerintem is borzalmas!
2012. júl. 5. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

amikor megjelent akkor ez volt a legdrágább jégkrém. Szerintem ezért él mindenkiben az a tudat hogy ez biztos hudemermilyenfinim.

Személy szerint én cornetto-párti voltam annak idején :)

2012. júl. 5. 10:26
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Az benne a jó, hogy nagyon drága, nem ízlik, következésképp soha nem felejted el. Mi is így jártunk vele.
2012. júl. 5. 10:45
 5/13 laciagonosz válasza:
94%
szerintem a cornetto a legjobb meg a calippo
2012. júl. 5. 10:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Fúú én annyira imádtam.Nagyon régen ettem már, akkor az volt a kedvencem, ezek szerint mára már vesztett az értékéből :(
2012. júl. 5. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt drága, látom, nem is sűrűn veszik az emberek.

Én az aranyszínűre emlékszem, az nagyon tetszett, elsősorban a színe miatt.Ízre nem volt egy nagy szám.

A cornetto, az valóban nagyon finom.

2012. júl. 5. 11:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

hát ja az ára az ami jó :)

Gyengéd felüdülés a nép egyszerű gyermekeinek.

Auchan-ban a 69 forintos csokis mogyorós csokiöntetes pálcikás fagyi az a tuti ezek vannak :)

2012. júl. 5. 11:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Auchan-ban a 69 forintos csokis mogyorós csokiöntetes pálcikás fagyi az a tuti ezek vannak :)"

ott a pont :D

2012. júl. 5. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mást akartam válaszolni, de közben rájöttem, hogy igazándiból tökéletesen igazad van. Ennyi múlik a jó reklámon.
2012. júl. 5. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!