Uborkától tényleg le lehet fogyni? (bővebben. )
Figyelt kérdés
Egy tanulmányban olvastam, hogy az uborkából nem lehet akkora mennyiséget elfogyasztani, amitől hízni lehetne, én viszont imádom! Néhány kilót le kéne faragnom, mivel az utóbbi időben kicsit túlzásba vittem a szénhidrátok fogyasztását, és arra gondoltam akárhányszor megéhezek uborkát eszek! Vélemény?2009. júl. 9. 09:52
1/2 anonim válasza:
Hogy fogyni lehet-e nem tudom persze úgy igen ha csak azt eszel egész nap de ez nem normális dolog szerintem!Várandós vagyok és a védőnőm összeállított egy étrendet amiben szinte minden étkezéshez kiegészítésként szerepel az uborka!a sport és a helyes étrend segíti az egészséges fogyást:)
2/2 anonim válasza:
Ha nem puffaszt és az epéd sem vacakol tőle, akkor eheted,mert gyakorlatilag 0 kalóriás. De azt ne tedd, hogy semmi mást nem eszel, változatosabb diétát állíts össze és az egészséges diétában szénhidrátra is szükség van, nem lehet teljesen megvonni a szervezetedtől. Inkább több mozgás és a kalóriabevitel csökkentése, gyümölcsök, párolt zöldségek, párolt húsok, barna rizs, teljes kiőrlésű pékáruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!