10 évess vagyok.35kg . fogyni szeretnék. Kéne?
Figyelt kérdés
társastáncra járok és szeretnék kicsit vékonyabb lenni...kéne?2009. máj. 1. 10:46
1/7 anonim válasza:
10 évesen? eszedbe ne jusson fogyózni!!! Tönkreteheted a szervezeted életed hátralévő részére... Fejlődő szervezet vagy, KELL a tápanyag a növekedésedhez. Tíz év múlva bőven ráérsz ilyesmivel foglalkozni.
2/7 anonim válasza:
10 évesen ne foglalkozz ilyesmivel,még nőni fogsz és a tested is változik.
3/7 A kérdező kommentje:
oks
2009. máj. 1. 11:17
4/7 anonim válasza:
Jaj drágám. Olyan vagy mint a húgom :) Ő is állandóan fogyózni akart 10 évesen. De nem szabad. Nagyon sokat fog változni a tested, amihez pedig rengeteg vitaminra és normális étkezésre van szüksége. Egyél nyugodtan élvezd a finomabbnál finomabb ennivalókat. Ja és mivel jársz mozogni az kondiba tart és nem leszel kövér! Szóval; jó étvágyat :)
5/7 anonim válasza:
Sportolj inkább ha formásabb alakra vágysz.
6/7 anonim válasza:
én is azt mondom, hogy szó szoros értelemben fogyókúrázni nem kell, de vannak jó módszerek az egészséghez, pl étkezések előtt igyál egy nagy pohár vizet, étkezések között ne nassolj, lassan egyél, ne habzsolj, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget!
én ha visszanézem a 10 éves kori fotóimat, igenis bánom, hogy nem fogtam vissza magam egy kicsit és hogy nem öltözködtem az alakomnak megfelelőbben(szerettem a kényelmeset)...
7/7 A kérdező kommentje:
vegyétek úgy,hogy ez a kérdés lejárt;)
2009. aug. 9. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!