Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik energia ital körül van...

Melyik energia ital körül van mostanság botrány?

Figyelt kérdés
valami olyasmit hallotam hogy be fogják tiltani csak azt nem tudom hogy melyiket.
2009. júl. 8. 10:48
 1/7 anonim válasza:
Red Bull....ha jól tudom.
2009. júl. 8. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Red Bull Colára gondolsz szerintem, Németországban már betiltották, mert állítólag nyomokban kokaint tartalmaz. Nem tudom mi igaz belőle, a Blikkben olvastam.
2009. júl. 8. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
2009. júl. 8. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
az utolsó link található cikk írója kicsoda??? függést okozna?? nem hinném...100000 litert kéne meginni belőle, hogy akármi hatása is legyen
2009. júl. 8. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen energiaitalt nem kell inni, egészségtelen művacak az összes.
2009. júl. 8. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
én a Kobráról tudok, már elég kevés helyen kapni, de eleve nem normális másfél literes kiszerelésben szerintem energiaitalt osztani
2009. júl. 8. 12:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Én szokok inni energia italokat és eddig semmi bajom nincs tőle. 1x volt osztálykirándulásoon ahol az osztálytársam megivott 2 litert én pedig másfelet, és kicsit hiper aktívak lettünk meg rezgett a kezünk. De semmi különös.
2009. júl. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!