Hogy kell jégkockát készíteni?
Figyelt kérdés
Van szilikonos jégkockatartónk, de nem lesz olyan mint az éttermekben. Elolvadás után fehér darabkák úszkálnak vízben.
Valahol olvastam, hogy ha forralt vízzel csinálom, akkor áttetsző lesz a jégkocka. Ha a szilikonos jégkockatartót beteszem a mikróba nem olvad meg?
Állítólag desztillált vizet is szoktak.
2012. jún. 26. 14:29
1/1 Tom Benko válasza:
A vizet valamilyen edényben kiforralod, és amikor nagyjából lehűlt, akkor teszed a tartóban a mélyhűtőbe. A szilikonos elvileg elbírja a mikrózást, de nem biztos, hogy a gyártók gondoltak rá. A desztillált vizet meg felejtsd el, nem a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!