Melyik étel kategóriába tartozik a tojás?
Roppant értelmes vagy, 3. válaszoló vagyok, és eddig én válaszoltam egyedül konkrétan a kérdésedre.
A tojás, tojásételek kategória.
Ha a szövegértéseddel van baj, azzal nem tudok mit csinálni, de ez tény, hogy ebbe a kategóriába tartozik.
Vagy szerinted mi a hasznos válasz?
Hogy megmagyarázom miből van, vagy visszakérdezek, hogy hús vagy tej, -termék, vagy konkrétan válaszolok a feltett kérdésedre?
Tényleg érdekelne, hogy magyarázod ezt az értékrendet!
"Önálló élelmiszer kategória, egyikhez sem sorolható be. Speciális termék, egyetlen petesejtből és az azt körülvevő tartalék tápanyagokból és védőrétegekből áll."
Ez pl. egy értelmes válasz.
Idézném a saját kérdésed:
"Melyik É T E L kategóriába tartozik a tojás.
Nem az volt a kérdés, hogy miből áll, hány sejtből, és milyen élelmiszer kategória. Értelmes mondat, és biztos van olyan kérdés, amire ez lenne a válasz, de a te kérdésedre a válasz, hogy
tojás étetek kategória.
Ha fejre állsz is ez az egyetlen jó válasz a feltett kérdésre.
12:11
A tojás nem hús. Húsnak hívjuk az állatok izomzatát, ami nagyrészt harántcsíkolt izom és az azt összetartó kötőszövet alkotja, A tojás egy óriási petesejt, amiből, ha meg lett termékenyítve, megfelelő körülmények között állat fejlődik. Na, az már hús! De a sejt az "csak" az élő organizmus szerkezeti és funkcionális építő eleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!