Milyen ital ez a SOMERSBY?
Figyelt kérdés
Alkoholos??és ha igen hány % az alkoholtartalom ?? gyerekek 12-13 évesek ihatnak olyat?2012. jún. 23. 23:52
1/22 anonim válasza:
Ez egy cider, ha jól emlékszem 4-7%-os lehet. az almás finom, az áfonyás kissé fanyar-keserű, de iható, körtéset még nem ittam (állítólag sz@r). Egyiknek sincs "sörös íze", inkább üdítős. (ha egy fokkal "sörösebbet" szeretnél vegyél strongbow-t, habár még azt is női sörnek mondanám). A pia az pia, felnőtteknek való.
2/22 anonim válasza:
hát rá is van irva hogy alkoholos és hány %. vagy 5 amugy asszem, de ez alkohol, nem gyerekeknek valo
3/22 anonim válasza:
ja hát a cider az nem sör, szokott lenni egy csomoféle izben. a strongbow az sötétebb és savanyubb is, ez a somersby édesebb
4/22 anonim válasza:
12-13 évesek ihatnak olyat, ha megengeded nekik. Alkohol tartalmú, de nem veszélyes, 4.5% Egy-két üveg belefér.
5/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2012. jún. 24. 00:17
6/22 anonim válasza:
Nem ihatnak olyat, ez egyféle "műsör" hozzáadott finomszesszel és aromákkal, afféle "rákapatóital" mint anno a bacardi brézer stb.
Egy fiatal nem fogja egyből meginni a kannásbort vagy a vodkát, valamivel rá kell őket szoktatni a szeszfüggőségre, hát ezek az italok pont arra szolgálnak!
7/22 anonim válasza:
Egy 12-13 éves ne igyon iylesmit, főleg ne 2 üveggel, mert az már egy doboz sörrel egyenértékű alkohol mennyiség.
Nem szabad, könnyen rá lehet kapatni őket mert az aroma, a jó íz ugyanúgy hamar függőséget okoz mint pl a csoki!
Elég neki egy két üveg után az, hogy finom, és ezért iszom.
Aztán a 25. 30. üveg után meg már az alkoholhiány is színrelép.
16-17 éves korára már csont alkesz lesz.
8/22 anonim válasza:
Elég kicsi az alkoholtartalma, inkább hűtve üdítőnek jó. Két fajtát kóstoltam, az egyiknek nem is volt alkohol íze (már nem tudom melyik volt az), de azért ne szokjanak rá a fiatalok. Ennyi idősen igyanak sima üdítőt, de alkalmanként ihatnak egy pohárral, csak ne ezzel oltsák mindig a szomjukat =D
9/22 anonim válasza:
Ez nem sör, hanem inkább bor, gyökerek.
10/22 anonim válasza:
A cider eredetileg almabor. Készítik már körtéből,meg áfonyából is,de ezek főként aromák.És alapból nem értem,hogy egy kisgyerek miért nem vizet iszik.Aztán 14 évesen meg 80 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!