Evés közben szabad inni?
Figyelt kérdés
Csak mert a nagymamám szerint ez egy hülye szokás. Mindig megjegyzéseket tesz, ha evés közben iszok. De én egyszerűen nem bírok úgy enni, hogy már tiszta sós meg fűszeres a szám és egyszerűen kívánom, hogy bizonyos időközönként igyak, mert egyszerűen úgy esik jól. Velem van a baj?2012. jún. 23. 12:41
2/17 anonim válasza:
Veled van a baj! Egyes országokban az éttermekben pénzbírsággal büntetik, ha evés közben iszik a delikvens és észreveszi a rendőr. Több korty lenyelése esetén 24-72 órás elzárás is lehet a büntetés.
3/17 anonim válasza:
csak azért nem szabadna, mert a nagymamád szerint hülye szokás? én belehalnék, nekem igenis szükségem van az ivásra evés alatt. s amúgy mióta nem jó inni? mondd meg a nagymamádnak, hogy inni (mármint, vizet) nagyon is egészséges, és káros, ha nem iszol.
4/17 anonim válasza:
ha kívánod igyál... Hülyeség ez, Nekem is mindig mondják, de én nem tudok enni viz nélkül.
5/17 anonim válasza:
jaja, a régi öregek, meg az idősebb korosztály kibírja, hogy majd csak evés után iszik.
na én nem bírnám ki!
a levesekhez pl. mindig innom kell vizet. engem meg ezért néznek hülyének.
6/17 anonim válasza:
Én is kacsamód étkezem, sűrűn iszogatok közben, persze vizet.
7/17 anonim válasza:
A válasz egyszerű: akkor iszol, amikor jólesik :)
8/17 anonim válasza:
Én is mindig iszok közben, mert ezt kívánja a szervezetem, az ilyen szokásokat meg lesz@rom. A biológia törvényeit nem lehet, idióta, ember által kreált szokásokkal felül írni.
9/17 anonim válasza:
Az én nagymamám régebben nem volt hajlandó innivalót adni a kaja mellé, de csak kiharcolta a családom hogy adjon, mert különben lehetetlen enni :D
10/17 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Nekem még a mamám sem mondta azt, hogy nem lehet, pedig sok mindenben régi módi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!