Ha kávégéppel csinálok forró kapucsínót és azt berakom 1 órára a hűtőbe, jó íze lesz? (Hideg kapucsínó vagy mi:D)
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 13:34
1/5 anonim válasza:
A kávékat nem véletlanül isszák forrón.Úgy szívódik fel a legjobban úgy van igazi kávéíze.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem lenne finom hidegen? Mert imádom a kapucsínót de ilyenkor nyáron ha megiszom a meleget még jobban melegem lesz tőle!
2012. jún. 21. 16:20
3/5 anonim válasza:
kérdésedre nem tudom a válaszd,de én ilyenkor hőségbe a reggeli kávémat jegeskávéra cserélem,ilyenre:
nagyon finom,és jól esik:) CSak hideg tejjel kell kikeverni,rakhatsz bele jégkockát is,már jól indul a napom nyáron:)
4/5 anonim válasza:
jah ha érdekel,intersparba vettem legutóbb,de lehet nagytescoba is van azt nem tudom.
5/5 mzsf válasza:
Két megoldás van. Az első a görögös frappé. Nescafe por vízzel, cukorral shaekerrel felrázva, jégkockára öntve kevés sűrített tejjel. A másik is ehhez hasonló. Frissen főzött presszó kávét 3-4 jégkockára öntesz, majd 2-3 kockacukorral, másfél decire vízzel kiegészíted. Azt követően shaker, rázás, addig, míg a kockák elolvadnak. Kevés sűrített tejre (pl Maresi, Completta) öntöd. A hab kőkemény lesz. Ez az olaszosabb verzió, shakerato-nak nevezik, de ők tejet sem tesznek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!