Az anyatejen kívül fogyasztottál már emberi eredetű élelmiszert?
Figyelt kérdés
Amikor elvágod a kezed, és szopogatod a véred, az nem számít.2012. jún. 16. 11:00
1/4 anonim válasza:
És mégis mik lehetnek az alapanyagok? Hús nem igazán... az egyéb dolgok meg 18+ kategória
2/4 anonim válasza:
Elsőnek: élelmiszernek ugyan nem nevezném, de hallottam már olyanról, akik megették a placentát.
3/4 anonim válasza:
hajat meg körmöt, elhalt bőrdarabot valószínűleg mindenkinek bejut a gyomrába valahogy. Még ha tisztálkodsz, meg minden okés, alvás közben lecsúszhat egy két darab. Egyébként a kérdés elég hülye, emberi eredetű élelmiszert nem fogyasztunk, ez kannibalizmus :O
4/4 anonim válasza:
Ó hogyne. Feldaraboltam a tesóm és pörköltet főztem belőle. Na mégis mit vártál? Te ettél már emberhúst? Mert amúgy azt olvastam, hogy szar íze van. Egyszer egy katasztrófa túlélői nem jutottak kajához, és megették a halott társaikat. Nem ízlett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!