A macskaeledel emberi fogyasztásra is alkalmas?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 21:38
1/22 anonim válasza:
csak matektanároknak :P
Amúgy igen, bár fennáll a fertőzés veszélye.
2/22 A kérdező kommentje:
Jó tudni.
Nincs itthon más kaja, a boltok a környéken meg rég bezártak... :(
2011. márc. 10. 21:40
3/22 anonim válasza:
Bízz a McDonaldsban, ők összetartják a családot.
4/22 A kérdező kommentje:
Errefelé nincs McDonalds... :(
2011. márc. 10. 21:42
5/22 anonim válasza:
Ne csüggedj, nemsokára a te faludban is nyitnak egyet.
6/22 anonim válasza:
tényleg macskaeledelt fogsz enni?
7/22 anonim válasza:
Hát,ha a macska nem döglik meg tőle,valószínű,te sem fogsz.A macska kajának jó illata van,már többször meg akartam kóstolni,bár bennem is van némi bizalmatlanság.A száraz tápból már egyszer elrágcsáltam egyet és még élek,szóval,annyira veszélyes nem lehet.Jó étvágyat!
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Mivel nincs itthon más kaja, a szomszéd nénit meg nem akarom felébreszteni, kénytelen vagyok macskakaját enni...
2011. márc. 10. 21:47
9/22 anonim válasza:
bajod nem lesz... én viszont hozzányúlni nem mernék, már attól hányingerem, hogy rágondolok arra a hideg kocsonyás undorító darált sz@rra :D
10/22 A kérdező kommentje:
berakom kicsit a mikróba... :D
2011. márc. 10. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!