Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kóladió fogyasztása, de...

Kóladió fogyasztása, de hogyan? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok, rendeltem az internetről jó minőségű kóladiót, de egyenlőre még nem találtam róla leírást, hogy hogyan is kellene fogyasztani, egyenlőre még csak 1 tesztet csináltam vele, lefőztem kv-főzővel kb egy kis kanálnyit, de ihatatlan volt! nagyon erős és rossz íze van! Esetleg van valakinek tapasztalata erről? előre is köszönöm!

2012. jún. 16. 07:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon erősre főzött oldatot nyom ki a kávéfőző. 1 pohár vízben 1 ek. kóladiót kell felforralni.
2012. jún. 16. 08:11
 2/4 anonim válasza:

Vajon tényleg igazi cola ital ízű volt? Pontosabban: a mai kólák nem olyan ízűek mint a 70-es években voltak. Úgy emlékszem, hogy akkor valami orvosságszerű íze is volt (többek között). Vajon azt a kóladió adta, vagy valami összetevő, ami ma már nincs az italban?

Honnan rendelted?

2012. aug. 2. 23:09
 3/4 anonim válasza:
Kevés pirított cukrot oldanék fel benne, és fekete teával főzném. (nem próbáltam). Mivel nekem mindig is hiányzott az a kis orvosság íz, ezért valahogy zöld diót is beledolgoznék.
2012. aug. 2. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok! nem akarok reklámozni de www.gomoa.net ről rendeltem... ennek nem orvosság íze van, se nem kóla! egyszerüen ihatatlan, kb olyan szaga van mint a hányásnak! (nem vicc) és kb az íze is! a minősége biztosan jó , mert sok jó dolgot rendeltem már onnan, és eddig minden kiváló volt! Csak a fogyasztás módját nem tudom kitalálni, hogy jó legyen:) Igazából én az élénkítő hatása miatt szeretném használni!
2013. jan. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!