Gyorskaja és energiaital mértéktelen fogyasztása hosszú távon mit okozhat?
Elmondhatod neki, hogy amikkel tömi magát, az mind tele van tartósítószerrel, amelyeket a szervezet nem tud feldolgozni, és előbb-utóbb vesekövet, hasonló problémákat okoz. Másrészt a rengeteg zsíros, szénhidrátdús kaja miatt előbb-utóbb olyan kövér lesz, mint a jól hízlalt disznó, hiába most még esetleg nem látszik rajta, de amikor már látszani fog, akkor már azt leállítani nem fogja tudni.
Ha semmi nem vezet eredményre: mindenki ott rontja el a saját életét, ahol akarja. Senki ilyen jellegű döntéséért nem vagy felelős, csak a sajátodért. Senki életét nem vagy képes, és nem is vagy köteles "megmenteni". Persze kivétel, ha saját kiskorú gyermekedről van szó. Mert azért te vagy a felelős, hogy milyen kajákra szokik rá.
Mondja már meg valaki h a mekis kaján kívül mi az egészségtelen? Gyros: Hús, krumpli, zöldség, Kebab: hús Pizza: tészta, paradicsomszósz, hús és még talán zöldség is, sajt
Az h mértéktelenül fogyasztja az belátom h káros, de nem magával az étellel van a baj
Csak az a baj, hogy a hús csöpög az olajtól, ráadásul olyantól, amiben legalább kétszer-háromszor annyit sütöttek már meg, mint ami egészséges lenne. A krumpli ugyancsak csöpög az olajtól, zsíros, csömör, keletlen és sületlen, gusztustalan akármi az egész!
Ha más a véleményed, az lehet, te edd azt, én pedig eszem azt, amit én készítek.
Tudod életemben egyetlen egyszer vettem, amikor Pesten voltam és oltári éhes. No akkor úgy megundorodtam tőle, (az egész a kukában kötött ki), hogy még a tv-ben sem bírok ránézni, nekem hiába kínálgatják.
Ha úgy alakul, inkább veszek a boltban 2 kiflit + hozzá valami felvágottat, vagy joghurt, kefír hasonlók, mint ezek a szörnyedvények. !!!
elmondhatod neki hogy szív és érrendszeri problémái lesznek erre a nyakamat teszem,nem mellesleg el is fog hízni,és a veséje is károsul a sok sótól,a vérnyomásáról ne is beszéljünk.
De hiába fogod ezeket elmondani én is dohányzom,hiába mondják hogy tüdőrák sajnos erős dohányos vagyok és még nem érzem a súlyát az egésznek,és élvezem ezt a káros szenvedélyt nagyon. Bár én 5 éven belül lerakom mindenképp mikor babát szeretnénk párommal,mert inkább dögöljek meg nikotinhiányban mint hogy a csöppséget károsítsam bármivel is..Lehet hülyén hangzik de még meg se született,tervben sincs de mégis tudom hogy ő lesz a legfontosabb nekem az életben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!