Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy ki milyen...

Mitől függ, hogy ki milyen ételeket szeret? Mi határozza meg egy ember ízlését, azt hogy finomnak vagy nem jónak érez bizonyos ízeket? (gyümölcsöknél, zöldségeknél nyersen)

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 16:50
1 2
 11/12 oooopti ***** válasza:

Még az is lehet, hogy nem ettél még igazán jó főzeléket. Én pl. azt hittem, hogy utálom a tökfőzeléket. Meg ha már úgyis olyan sokan utálják, akkor utáljam én is :) Aztán egyszer csináltam saját magamnak,előtte csak a menzást ismertem, kiderült, hogy így már kifejezetten szeretem. A menzán az összes főzeléket spórolósan csinálják, a zöldségek se a legjobb alapanyagból vannak és ez elég rosszul meg tudja alapozni úgy összességben a főzelékhez való viszonyunkat.

Mindenesetre nagyon érdekes a felvetésed, hogy miktől függhet.

2012. jún. 12. 11:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem attól függ, hogy ettem, vagy nem ettem jót. Mert anya főztjét nagyon szeretem, és máshol ha eszek, nem ugyanaz (ugyanaz az étel). Anya nagyon ért hozzá, de én babakoromtól így állok hozzá a főzelékekhez és zöldségekhez.
2012. jún. 12. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!