A paprikás krumpli mennyire hizlaló?
amikor én nagyon fogyóztam a következőt csináltam. csirkemellett vettem, pláne, ha akciós volt,akkor többet. csíkokra vágtam, 10 dekás adagokat csomagoltam folpackba.egy adag kaja, 10 deka csirkemell, egy teáskanál olajon megpirítva. egy másik serpenyőben szintén egy teáskanál olajon legalább 3 féle zöldséget pároltam, kb 30 dekányit.
gomba, cukkini, brokkoli, répa, borsó, zöldbab,kínai kel,karfiol káposztafélék...stb, amit lehet kapni akár frissen, akár fagyasztva., hagyma minden változatban(lila, vörös, zöld, póré, amihez illett fokhagyma is )
roppanósra pároltam, összeborítottam apirított csirkemellel és fűszereztem, mindig másfajta fűszereket használtam, hogy ne legyen unalmas. a zöldfűszerek cserépben álltak a konyhaablakban.
amikor olyan kedvem volt, nem pároltam a zöldséget, hanem friss nyers salátát dobtam össze a husi mellé.
ekkor sem sajnáltam a fűszereket, kecsappal megöntözve is finomak.
általában dupla adagot csináltam és másnap egyik felét vittem ebédre a munkahelyemre.
ritkén, de ugyanígy egy teáskanál olajon, csináltam és magamnak csirkemellpörköltet,gombapörköltet "székelykáposztát"
ekkor szárazon mért 5 deka főtt rizst, vagy tésztát engedélyeztem magamnak:)
nem volt unalmas, mellette zsírszegény joghurtokat és gyümölcsöt ettem nasinak.
Most is vissza kellene állítanom az agyamat erre az életmódra...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!