Mit főzzek, ami gyors és egyszerű, de finom?
Figyelt kérdés
Ma nincs suli,mert osztályozó értekezlet van.A szüleim dolgoznak,én itthon egyedül.Már olvastam,tv-t néztem,aerobicoztam,neteztem,de semmi nem köt le.Arra gondoltam,hogy főzök valamit,valami sütit vagy én nem is tudom.Meg szeretném lepni a szüleimet:) Valami olyat lécci,amihez nem kell annyira a sütőt használni:D Ötletek?:)2012. jún. 11. 10:18
2/6 anonim válasza:
chilisbab, spagetti, esetleg valami főzelék, ezekhez nem kell sok idő és egyszerűek is. vagy mondjuk rántott cukkini, én imádom :$
3/6 anonim válasza:
spagetti,rántott hús,rántott sajt,tiramisu,persze a krém az porból amit a boltban lehet kapni,csak hűteni kell,vagy puding,paprikás krumpli,rakott krumpli,tojás rántotta :) sült krumpli,keksz tekercs csak hűteni kell,vagy kókuszgolyó stb
4/6 anonim válasza:
Puding, sok gyümölccsel :) Egy tej kell hozzá, két csomag pudingpor és olyan gyümölcs, amit szeret a család. Akármelyik boltban megkapod ezeket (ha épp nincs otthon), és biztosan mindenki szeretni fogja! :) töltsd hideg vízzel kiöblített poharakba, és szép is lesz! :)
5/6 doboszoli válasza:
Egyszer már ellőttem, de újra:
Nyúlpörköltet! Finom, és k.va gyors!!D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!