Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen zöld teát vegyek?

Milyen zöld teát vegyek?

Figyelt kérdés
Idáig ízesített filteres pickwicket ittam, ízlett is, de úgy hallottam ezeknek nem sok jótékony hatása van. Igazi zöld teát szeretnék, de milyet? :)
2009. júl. 3. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs? Na ez érdekes, nekem és pàr munkatàrsamnak is segitett a diétàban, energikusabbak voltunk stb.! Ne higgyj minden pletykànak! :)
2009. júl. 3. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

twinings citromos zöld tea....a de fini, mondjuk 800 froncsi egy doboz de isteni finom és hiába filteres akkor is nagyon jó :)

27/L

2009. júl. 3. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Semmiképp NE filtereset, Teaházból vegyél zöld teát, kimérve.
2009. júl. 3. 16:20
 4/9 anonim válasza:
83%

Ha bemész egy gyógynövény szaküzletbe a zöld teák garmadáját találod, s tanácsokkal is ellátnak. A filtereset én sem javasolom. Az én kedvenc zöld teáim:

fodormenta, citromfű, kakukkfű, bodzavirág.Ez utóbbi akkor jó minőségű, ha szép sárga. Ugyanez igaz minden sárga virágura.

2009. júl. 3. 18:38
 5/9 A kérdező kommentje:

Itt nálunk nincs teaház sajnos.

Egy biobolt van, esetleg ott is kapok? :D

Vagy valamelyik nagyárúházban lehet kapni valami jófélét? :)

2009. júl. 3. 21:59
 6/9 anonim válasza:
marihónaja meg kocafing elég jó ffűféle
2010. aug. 13. 00:51
 7/9 anonim válasza:
világosat vagy sötétet
2010. aug. 13. 00:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Pillanat!

Ti most miről beszéltek? A zöld tea, az a tea növény leveléből készül, amit leszedve forró vízbe tesznek, így lassítják le az erjedési folyamatot.

A másik, az a gyógynövénytea, ami nem azonos a zöld teával.

Az előbbit teaházban tudod megvenni. Vagy a DM-ben is van, DR. Chen a márkája.

Az utóbbit drogériákban és patikákban, de magad is szedheted.

2011. jún. 8. 18:22
 9/9 anonim válasza:
Hát őőő hol laksz? mert az attol is függ, mert pl. pesten rengeteg teaház van ahol lehet jó teákat kapni és amúgy szerintem Japán sencha-t vegyél mert fini, én is azt iszom,csak annyi hogy ízesítettet.
2011. júl. 29. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!