Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem durva 1200 forint egy...

Nem durva 1200 forint egy tócsniért?

Figyelt kérdés

Etyeki pincefesztiválon voltam most elöször,de majd hanyatt estem az áraktól.

Tócsni 1200 Ft

Töki pompos 800 Ft

Lángos 500 Ft

1 üveg sör+ egy víz 700 Ft

Rendben van hogy ilyen helyen drágább minden,na de ennyire???

Ti mit gondoltok?

2012. jún. 8. 17:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
66%
Szerintem kiborító!!!! Alapból horibilis árak szoktak lenni a rendezvényeken,de ez......nagyon durva!!!És akkor panaszkodnak a szervezők, hogy nem mennek az emberek!!!!Naaa hát el lehet gondolkodni, hogy vajon miért!!!!És akkor még nem is beszélt arról senki, hogy egy átlag ember mennyit dolgozik ennyi pénzért!!!Még jó hogy sajnálja.....mikor töredékéből meg tudná csinálni otthon!! Én tuti nem adtam volna érte annyit!!Inkább hazamentem volna és csináltam volna :):)
2012. jún. 9. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:

tavalyi is ilyen volt, mondjuk most nem mentem :D de ugyanezek az árak voltak tavaly is :D

amúgy tócsnit (lepcsánkát :D) 1000Ft-ból összerakok szerintem :D :D

2012. jún. 10. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Tudod én Etyeken szépen átsétálok 2 utcával odébb egy étterembe és fejenként 2000 forintból alaposan beebédelünk. Utána visszamegyünk inni. Nem kell ott venni semmit.
2012. jún. 10. 15:20
 14/14 A kérdező kommentje:

Na ezt az opciót én nem ismertem :)

De amúgy -nem kukacoskodásból- de én imádom a fesztivál kajákat,a lángost,töki pompost,nagyon jó dolog élőzene közben majszolni egy nagy pohár sör kíséretében :)

Az étterem nem rossz ötlet!!!De én többet nem megyek Etyekre,van több száz más hely is.

Amúgy most azt mondta az egyik ottani rendező hogy kb harmadannyian jöttek idén el,mint pl tavaly!

Pedig most jubilált,10 éves volt.A poharakon,amiket meg kellett vennünk,Etyek 2010 felirat van...ez annyira gáz szerintem.Legalább a 10 évfordulóra kitehettek volna magukért.

2012. jún. 10. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!