Nem durva 1200 forint egy tócsniért?
Etyeki pincefesztiválon voltam most elöször,de majd hanyatt estem az áraktól.
Tócsni 1200 Ft
Töki pompos 800 Ft
Lángos 500 Ft
1 üveg sör+ egy víz 700 Ft
Rendben van hogy ilyen helyen drágább minden,na de ennyire???
Ti mit gondoltok?
Igen, ugyanaz a kettő.
Szerintem is marha drága! Itthon 500 ft-ból például négy személy jóllakik lángossal, pedig nem vagyunk kis étkűek. (És ebben már a feltétek is benne vannak)
De ez már nagyon durva ár.Komolyan, már nem tudják mennyit húzzanak le az emberekről.
Simán liszt, krumpli, hagyma meg egy kis olaj.1200 ft-ból
tényleg egy családot jól lehet lakatni vele otthon.
Persze egyeseknek semmi sem drága...:(
Kedves Kérdező! 1200Ft elég durva, Miskolcon télen a Kocsonyafesztiválon ha jól emlékszem 800Ft volt egy és hatalmas volt.
6-ossal egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen helyen mennyi a büfé helyiség bérleti díja... Az 500 Ft-os tócsnis ne is járjon inkább sehova...
Én a következőket gondolom.Fesztivál.Reggeltől estig tartó dolog.Ez egész napos program,családdal,barátokkal.Fűben ücsörgős,iszogatós eszegetős lazítás.
Az úgynevezett fesztivál kaják azért lettek kitalálva,mert olcsóak,finomak,könnyű őket elkészíteni.
Töki pompos,zsíros deszka,lángos.Gyakorlatilag még manapság is elenyésző összegből készíthető el egy nagyobb mennyiség.
Rendben,egy kereskedőnek meg kell vennie a serpenyőt,az olajat,a gázt,a kocsijába a benzint,a bérleti díjat,kifizetni az unokatesókat akik beugrottak.DE azért akkor is vastagon arcátlanságnak tartom hogy ekkora árréssel dolgoznak,ez jellemzően magyar kereskedői hozzáállás hogy egy eladásból akarnak nagyot kaszálni.
A kürtös kalács 1200 volt!
Kb egy mindennel megrakott tócsni anyagárban kb 150 Ft.
(a feltét volt csak 200,pl 1 evőkanál tejfől)Hogy a 150 Ft-ból hogyan lesz 1200 az rejtély.
Nehogy félreértsétek,nem vagyok sz.rrágó,de amikor sokan kimegyünk éhesen és egy pár lángosért meg a fentiek otthagyunk sok ezer Ft-ot az elég lehangoló.
Gondold el,kimegy apa,anya,három kamasz fiúk,akik mindig éhesek és kiviszik a nagyszülőket is hogy ne otthon penészedjenek.Csak tócsni egy kis üditő és tízezer forint és akkor még jól sem laktak..aztán egy kör lángos délután kb 4000 ft és akkor még nincsen benne a
sör,a bor(amiért kimentek)meg a benzin,meg az 1000 ftos kártya,meg a poharak 800/darab....Tehát mondjuk így családostul elmenni egy napra az bőven egy 20 ezer ft.
Én pl Etyekre nem megyek többet,inkább keresek olyan fesztivált ahol megfizethetőbb kicsit,az egész napos kajálás.
Szendvicseket mégsem vihetek,meg üveges sört :)
Rosszul látom?Vagy megöregedtem és nem ismerem csak az új árakat?
Csak itt nálunk mindig az árak emelkednek szorgalmasan,a fizetések sosem.
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!