Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek majd nyaraláson?

Mit főzzek majd nyaraláson?

Figyelt kérdés

Egyszerű receptek, érdekelnének:)

Majd apartmanban leszünk és érdekelne h. milyen egyszerű ételeket tudnék elkészíteni hamar:) Ebédre gondoltam:)

Köszönöm

2009. júl. 2. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
mi zacskóslevest mindíg vittünk magunkkal, egyszerű és gyorsan kész van,és az íze sem rossz :)
2009. júl. 2. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lecsót, vagy pl. lesütöttem itthon húst és ott márcsak köret kellett hozzá. A tésztás ételek, túrós tészta, szószos tészta hamar megvannak. Paprikás krumpli is jó.
2009. júl. 2. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

tészták. küönböző szószókkal (sajtszósz). , raguval.

Spagetti.

2009. júl. 2. 16:06
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Én is a lesütött, fagyasztott húst vittem, zacskós, félkész cuccokat, nem voltam hajlandó 20 percnél többet vacakolni, elvégre nem főzni mosogatni mentem. Azt tudok itthon is ingyen.
2009. júl. 2. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
A pörkölt nagyon jól fagyasztható, én biztos, hogy itthon csinálnék egy nagy kondérral, lefagyasztanám és elvinném. Egyik nap pörkölt tésztával (nokedlivel), másik nap fel lehet gulyáslevesnek turbózni vagy főzelékre feltétnek. A gulyásleveshez még a zöldséget is elő tudod készíteni (szintén fagyasztva), a feltétes verzióhoz pedig bármikor össze lehet ütni egy főzeléket.
2009. júl. 2. 16:16
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Főzz tésztát végülis az nem tart olyan nagyon sokáig :) Rakhatsz rá bármilyen egyszerű feltétet amit szerettek sajtot,tejfölt,diót,mákot vagy valami instant tésztaszószt.

vagy csinálj lecsót vagy paprikáskrumplit azok sem tartanak olyan sokáig :D a zacskósleves szerintem unalmas lehet egész héten de vihetsz abból is párat ha nagyongyors kaját akarsz :D Vagy ha tudjátok miben elszállitani, vihettek fagyasztott készételeket is.

Jó nyaralást :]

2009. júl. 2. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
mi grilleztünk szinte minden nap, (gyerekek nyárson sütöttek),bográcsos ételek... grill húsokhoz egyszerü köretek..saláták..tepsis burgonya...
2009. júl. 2. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

konzerv (befőttes üveges) zöldségekből 10 perc alatt megvan a főzelék pl. zöldbabfőzelék, borsófőzelék

mellé lehet fagyasztott fasirtot, sajtaltöltött pulykát stb adni

2009. júl. 2. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

" Én is a lesütött, fagyasztott húst vittem, zacskós, félkész cuccokat, nem voltam hajlandó 20 percnél többet vacakolni, elvégre nem főzni mosogatni mentem. Azt tudok itthon is ingyen."

Így igaz :D zacskós leves, üveges szószok spagettivel, lefagyasztott fasírozott, rántott sajt

2009. júl. 5. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!