A gyümölcssukor, ill. a szőlőcukor egészségesebb, mint a rendes kristály- és porcukor?
Figyelt kérdés
Ha nem akarok annyira cukros ételeket enni, akkor sütéshez, főzéshez inkább gyümölcs-, ill. szőlőcukrot használjak? Imádom az édességeket, a süteményeket, nem vagyok cukorbeteg, csak nem akarok ennyi édességet enni, gondoltam ez talán vmivel jobb.2012. jún. 4. 11:49
11/11 anonim válasza:
A szőlőcukor fénysebességgel emeli a vércukorszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!