Vettünk egy romlott nagy kör trapistát. Szerintetek visszaadják az árát?
A héten vettük. 10 percre lakunk az üzlettől, ahogy hazaértünk betettük a hűtőbe. Most kerestem, hogy mit egyek ebédre, kitaláltam, hogy felvágom a sajtot. A piros csomagolás alatt rohadt szaga van és penészes. Annyira bosszant. Nagy óriásplakáton hirdették akciósan ezt a sajtot, ez volt az utolsó az üzletben, amit megvettünk. A blokk már nincs meg, de a sajt matricáján rajta van az üzlet neve, címe, az ára és hogy július 22-ig megőrzi minőségét!
Felhívtam a férjem, de azt mondta, így jártunk, kidobtunk 1000 forintot az ablakon, úgysem veszik vissza.
szerintetek visszavigyem?
Figyeljetek!Ez oké h ne hagyjuk h átverjenek!De ezer forintos sajt.Kocsiba be,odapöfögni,visszapöfögni..egy csomó benzin elfüstölése,meg csomó idő elpazarlása.Ha a sarkon lenne még oké,de így.
Én a múlktor rossz húst vettem,de nem érdekelt,kivágtam a francba.Nem akartam este kocsiba ülni,visszautazni és még ott visszaárúztatni meg ilyenek.
köszi a hozzászólásokat.
Visszavittük és visszavették! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!